Beardisträff i Bjursås, Dalarna 11/8

Lena, Jonas och Jens inbjuder till en beardisträff i min barndomsort Bjursås den 11 augusti kl 11. Vi kommer att gå en sträcka av Vildmarksleden på ca 8 km. Vi kommer att gå till fäbodstugan som är öppen för vandrare och vila en stund, och efter det fortsätta mot ”Knubben”. Det är ett naturreservat med utsiktsberg 445 möh och lodräta stup. Ett utsprång kallas för Predikstolen och har vacker utsikt.  Det finns vindskydd samt grillplats.

Vi samlas vid busshållplatsen vid infarten till Bjursås och åker sedan tillsammans mot Djäkenstugan där vi startar. Vi vandrar ca 4km mot utsiktsplatsen där jag väntar med tänd grillplats. Medtag egen fika! Den som inte kan eller vill gå denna sträcka kan göra sällskap med mig och då väntar ca 1 km till toppen.

Hoppas att någon vill komma och göra denna vandring för målet är gudomligt vackert!

Anmäla görs via sms till 0703-36 80 27 eller via e-post till lenfrijon@gmail.com
Med vänlig hälsning

Lena Forsell