Gävleborg / Uppland distriktet Reportage om beteende och personlighetstest för hund

Beteende och personlighetstest för hund 2014-04-05

Den 5e april träffades ett litet gäng Beardiesägare på Söderhamns kennelklubb för att göra BPH med sina hundar. De blev väl omhändertagna utav Therese och Roger. Alla tyckte att det var roligt och otroligt intressant. Det var spännande att se hur olika hundarna reagerade på momenten och mycket intressant att få höra vilken typ utav hund de är, vad de har för starka sidor och mindre starka sidor.Deltagarna lät mycket positiva och detta måste vi göra om!

[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=”slideshow” theme_id=”1″ gallery_id=”4″ sort_by=”order” order_by=”asc” slideshow_effect=”fade” slideshow_interval=”5″ slideshow_width=”800″ slideshow_height=”500″ enable_slideshow_autoplay=”1″ enable_slideshow_shuffle=”0″ enable_slideshow_ctrl=”1″ enable_slideshow_filmstrip=”1″ slideshow_filmstrip_height=”70″ slideshow_enable_title=”0″ slideshow_title_position=”top-center” slideshow_enable_description=”0″ slideshow_description_position=”bottom-right” enable_slideshow_music=”0″ slideshow_music_url=”” watermark_type=”none” watermark_link=”http://web-dorado.com”]

Ha en trevlig sommar!/Mathilda och Linnéa