Spårträff hos Värmlandsdistriktet 2015-05-10

Ett gäng glada mattar, hussar och hundar som testade spår, gick en promenad och grillade korv.

Tack alla för en trevlig dag!

Fotograf Ingvor Haglund.

[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=”slideshow” theme_id=”1″ gallery_id=”7″ sort_by=”order” order_by=”asc” slideshow_effect=”fade” slideshow_interval=”5″ slideshow_width=”800″ slideshow_height=”500″ enable_slideshow_autoplay=”1″ enable_slideshow_shuffle=”0″ enable_slideshow_ctrl=”1″ enable_slideshow_filmstrip=”1″ slideshow_filmstrip_height=”70″ slideshow_enable_title=”0″ slideshow_title_position=”top-center” slideshow_enable_description=”0″ slideshow_description_position=”bottom-right” enable_slideshow_music=”0″ slideshow_music_url=”” watermark_type=”none” watermark_link=”http://web-dorado.com”]