Bildreportage från Gävleborgs träningshelg 18-19/10 2014

Den 18-19 oktober anordnade vi en träningshelg för beardisekipage med intresse för lydnad och rallylydnad.

Vi bjöd in Linda Jönsson och Kristina Westberg som instruktörer, båda två är otroligt inspirerande i sitt arbete med sina hundar och vi kunde inte ha haft bättre instruktörer!

Vi hade en helt fantastisk helg med underbart väder, gemytlig stämning och väldigt duktiga hundar. Nu ser vi framemot en ny träff i vår!

/Mathilda och Linnéa

[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=”slideshow” theme_id=”1″ gallery_id=”5″ sort_by=”order” order_by=”asc” slideshow_effect=”fade” slideshow_interval=”5″ slideshow_width=”800″ slideshow_height=”500″ enable_slideshow_autoplay=”1″ enable_slideshow_shuffle=”0″ enable_slideshow_ctrl=”1″ enable_slideshow_filmstrip=”1″ slideshow_filmstrip_height=”70″ slideshow_enable_title=”0″ slideshow_title_position=”top-center” slideshow_enable_description=”0″ slideshow_description_position=”bottom-right” enable_slideshow_music=”0″ slideshow_music_url=”” watermark_type=”none” watermark_link=”http://web-dorado.com”]