Reportage från Stockholm/Gotlandsdistriktet 1/11-15

[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=”slideshow” theme_id=”1″ gallery_id=”9″ sort_by=”order” order_by=”asc” slideshow_effect=”fade” slideshow_interval=”5″ slideshow_width=”600″ slideshow_height=”400″ enable_slideshow_autoplay=”1″ enable_slideshow_shuffle=”0″ enable_slideshow_ctrl=”1″ enable_slideshow_filmstrip=”1″ slideshow_filmstrip_height=”70″ slideshow_enable_title=”0″ slideshow_title_position=”top-center” slideshow_enable_description=”0″ slideshow_description_position=”bottom-right” enable_slideshow_music=”0″ slideshow_music_url=”” watermark_type=”none” watermark_link=”http://web-dorado.com”]
Söndagens Beardisträff i Stockholm var förlagd på Värmdö. Vi gick in i Korshamns naturreservat på Malmaön för att titta på Jättegrytor från istiden.
Det gällde att hålla hundarna kopplade eftersom vi inte visste hur djupa dessa vattenfyllda hålor var.
Tack till Alfons med husse o matte som tog oss med till en intressant geologisk sevärdhet.
Naturligtvis avslutades promenaden med fika på ”örnberget” med fantastisk utsikt över Nämdöfjärden.
Hälsningar
Tina Bengtsson