Beardisträffen Distrikt Dalarna/Västmanland 2018-10-07

Image

Yster promenad i skogen där alla hundar skötte sig fint (utom möjligen Lukas, min yngste, som upptäckte en TJEJ hund.

Så blev det då äntligen av! När jag kom tillbaka från min flytt till Södermanland blev jag åter distriktsombud. Först fällde någon ett träd över tennisplan där jag tänkt vi skulle samlas och grilla och när den äntligen blev lagad hjälpte jag till på mitt gamla jobb ett och ett halvt år och vid min ålder så räckte det, pensionär sedan många år, hundar, ensam om hus etc.
Men nu så!
Det blev så trevligt. Nitton människor, 14 beardisar och en staffe. Linda Stranius som blivit min mycket välkomna medhjälpare, hade gjort en lärorik tipspromenad med Beardisfrågor. I lilla skogen ovanför där det inte går något vilt, kunde vi släppa hundarna lösa på en promenad och det fungerade fint och min lilla grill räckte trots allt till för korvgrillningen. Precis som förr om åren hade vi jättetur med vädret, sol och lagom varmt. Det var ett glatt återseende av gamla beardisvänner och så roligt att träffa nya! Tack alla som kom och gjorde dagen så trevlig!
Särskilt tack också till Christer som skötte grillen och till Tina (Jämthagen) som hjälpte till att dela inbjudan till träffen.

Kerstin Söderlund, distriktsombud Dalarna/Västmanland
Foto: Christer Malmhed

Image

Alltid gott med grillad korv efter skogspromenad

Image

Lindas yngsta son hjälper till att träna Dumle
som tror att barn är UFON från en främmande
planet, suck.