Raskonferens för alla intresserade medlemmar 5-6/10

Raskonferensen som är till för alla Beardis ägare närmar sig. Jag vill påminna om helgen och att Strömsholms vandrarhem snart släpper klubbens reserverade rum. Hör av er om ni har funderingar 
Charlott Sandberg

Den 5-6 oktober anordnar SBC en raskonferens.
Många tänker på raskonferenser som något för uppfödare men vi vänder oss till alla intresserade medlemmar! Du behöver inte ha haft rasen länge, du behöver inte tävla eller ställa ut och du behöver inte kunna något för att komma. Om du bara är intresserad av bearded collies så är du hjärtligt välkommen.

I år har vi två föreläsare. Berit Wallin är veterinär och specialist på ögon. Ögonsjukdomar är mycket ovanliga i vår ras, men det finns ett par stycken som hittats hos ett fåtal individer i världen och Berit kommer att lära oss mer om dem och ge oss förslag på vad vi kan och bör göra för att de inte ska sprida sig. Den andre föreläsaren heter Stefan Rosén. Stefan är bland annat diplomerad hundmassör, certifierad fysioterapeut och har en specialistkompetens i rehabilitering. Han kommer att prata med oss om friskvård av hund, rehabilitering efter skador och lite allmänt om leder. En föreläsning för alla som vill hålla sin hund i topptrim, med andra ord!

Förutom föreläsningar brukar vi har väldigt trevligt på våra raskonferenser. Miljön på vandrarhemmet är avspänd, vi har självhushåll (mat ingår i den låga konferensavgiften!), hundar är välkomna och de som vill stanna över natten är välkomna att sitta och prata hund, ställa frågor och lära känna oss i klubben. Information om anmälan m m finns i annonsen.

Välkommen med din anmälan – vi ses på Strömsholms vandrarhem!

Betala med Swish