INFO OM ÅRSMÖTET med anledning av Corona-viruset.

En del har hört av sig och varit oroliga inför SBC:s årsmöte. Vi i SBC:s styrelse har haft ett extrainsatt möte idag där hela styrelsen deltog. Vi har fattat ett enigt beslut att årsmötet ska genomföras på lördag.

Vi vill gå ut med lite information:
Vi utgår från Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående folksamlingar. Regeringen beslutade den 11 mars 2020 att stoppa alla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 500 personer. Syftet är att förhindra tillfällen då ett stort antal människor kommer från olika delar av landet, och kanske också från omvärlden, och samlas på en och samma plats. Det kan exempelvis gälla stora idrottsevenemang, konserter, mässor och konferenser. Alla uppmanas att vara uppmärksamma på symptom, även milda, och att stanna hemma om man känner sig sjuk. Det gäller både arbete och privat.

Ca 20 personer har anmält att de kommer till årsmötet på lördag. Eftersom vi inte blir så många så har vi också möjlighet att sprida ut oss i mötesrummet så vi inte sitter allt för tätt inpå varandra. Det finns toaletter där man kan tvätta händerna med tvål och vatten. Vi kommer inte längre att servera fika kl 12, utan årsmötet börjar kl 13 och var och en står för egen fika. Vi uppmanar så klart alla som känner minsta symptom att hålla sig hemma. Vi har förståelse för de som väljer att inte komma men vi hoppas ni känner er trygga med att medverka på mötet på lördag.

Med vänlig hälsning SBC:s styrelse