Resultatrapportering via App

Resultatrapportering via App

Ladda hem Appen för Resultatrapportering till SBC här
eller sök efter ”SBCresultat” på Google play
Storlek & Programkrav:
Ca. 1.4 MB. Appen använder telefonens/surfplattans interna emailprogram, dvs. att man måste ha ett mailkonto konfigurerat för att kunna skicka iväg resultaten. Har ni inte ett sådant installerat, är Gmail det enklaste sättet att komma igång snabbt.
Funktioner:
Gällande samtliga aktiviteter (utom utställning) måste man börja med att spara uppgifter om hund och förare (svart knapp Spara Uppgifter i huvudmenyn). Annars får man felmeddelande i appen.
Inom respektive aktivitet fyller man sedan i fälten i med rätt uppgifter och dessa skickas sedan genom ett tryck på Skicka-knappen. Din enhet kommer då att fråga vilket program du vill använda för att slutföra åtgärden med. Välj det mailprogram på din enhet som du brukar använda.
OBS! Informationen sparas inte, utan om appen stängs och öppnas igen kommer alla fält utom de med hund och förare att vara tomma!
Utställning:
Under utställning kan man även spara de ifyllda textfälten och kryssrutorna genom att klicka på knappen Spara. Informationen sparas i enhetens interna minne, och tar väldigt lite plats där.
Sparfunktionen gör att man kan komplettera resultaten efterhand utan att behöva behålla telefonen och appen på, eller spara för att skicka iväg senare (om man t.ex. saknar mottagning). Resultaten sparas till man trycker på knappen Rensa, eller knappar in ny text i fälten och på nytt trycker på Spara, vilket då naturligtvis sparar den senare informationen. Om appen stängs och sedan öppnas igen kommer alltså sparade uppgifter att ligga kvar i textfält och kryssrutor!

© High Jack Apps